LedPerf.com LED-belysning til biler og motorcykler

24H
Respons og
afsendelse


0kr.
Fra
800kr.

N°1

Officiel leder
fra 2007

550 000
udstyrede køretøjer100 %
sikker
Kundeanmeldelser 4.9/5
57008 Indsamlede udtalelser

Vakuum

Kun 800.00kr. tilbage før gratis forsendelse for: Danmark

Se kurv

LED-bar - LED-ramper - Arbejdslys - Spot

LED-bar - LED-ramper - Arbejdslys - Spot

Det bredeste udvalg af LED-bar, LED-rampe, ekstra LED-arbejdslys og LED-spots på markedet til din 4x4, Pick Up, motorcykel, ATV, SSV, lastbil,...

Vores LED-spots og -bjælker er ekstremt kraftige og pålidelige og har en garanti på 5 år. Oplev også alt vores tilbehør til fastgørelse og tilslutning som f.eks. beslag til LED-bar, projektører og LED-spots, men også alle de ledningsnet, der er nødvendige for LED-ramper og LED-spots.

Læs mere

Vælg det ønskede afsnit nedenfor og lad os vejlede dig...

Vælg en kategori:

Gå direkte til alle produkter:

Opdag den store og specialiserede verden af ekstra LED-belysning, den ideelle løsning til biler, 4x4, motorcykler, ATV'er, lastbiler, bygge- eller landbrugsmaskiner. Hos LedPerf, stolte af vores 15 års erfaring, er vi glade for at præsentere en komplet serie af ekstra LED-belysninger, kendt for deres førsteklasses ydeevne, energieffektivitet og enestående holdbarhed

Hvad er Ekstra LED-belysning til køretøjer?

Ekstra LED-belysning til køretøjer refererer til ethvert supplerende belysningssystem installeret på et køretøj for at forbedre dets synlighed og øge førerens sikkerhed. Denne type belysning er afgørende for at køre eller arbejde effektivt under svagt lys eller ved natkørsel.

Hvilke køretøjer er de beregnet til?

Ekstra LED-belysninger er særligt gavnlige for:

  • - 4x4 køretøjer og motorcykler: For bedre synlighed i natlige eventyr på og uden for vejen.
  • - Tunge lastbiler : Ideelle til lange natlige ture, der sikrer klart og fjernt syn.
  • - Landbrugs- eller byggemaskiner: Afgørende i intensivt arbejde, hvor god synlighed er afgørende for sikkerhed og effektivitet for at levere kvalitetsarbejde.

Udvidet rækkevidde og alsidighed

Vores udvalg inkluderer højtydende LED-forlygter, arbejdslys og ekstra 12v belysning til biler, motorcykler og erhvervskøretøjer og 24v til lastbiler og bygge- eller landbrugsmaskiner. Du kan vælge mellem "reelle" effekter fra 8W til over 200W.

Vores LED-lysbjælker er tilgængelige i lige eller buede versioner, enkelt række eller dobbelt række LED, med eller uden kørelys og fremstillet med førsteklasses materialer for at sikre holdbarhed og pålidelighed. De "reelle" effekter tilgængelige varierer fra 15W til over 300W.

Avanceret teknologi og design

Vores LED-produkter, ekstra langtrækkende forlygter, arbejdslys, LED-lysbjælker og ramper, er designet til at levere kraftig belysning, der passer til en række behov og forhold, herunder intensivt arbejde. Elegante og funktionelle, de er udstyret med den nyeste LED-teknologi for maksimal lysstyrke og et vejrbestandigt aluminiumshus, der kan modstå de hårdeste forhold.

Køretøjsspecifikke løsninger

Uanset om det er til en lastbil, en 4x4, en motorcykel, en ATV, en rallybil, en traktor osv., er vores LED-belysninger tilpasset en bred vifte af køretøjer. Vi tilbyder for eksempel belysningsløsninger til tunge lastbiler, med ekstra langtrækkende forlygter, og kraftige LED-lysbjælker til off-road applikationer.

Design og fleksibilitet

Vores sortiment inkluderer slanke LED-lysbjælker med en enkelt række, perfekte til off-road køretøjer, samt LED-lysbjælker med positionslys og dagslysfunktion til daglig brug. Vi tilbyder også buede LED-lysbjælker, der giver en bred belysningsbredde, og forskellige lysstråleindstillinger (spot, flood, combo) for at imødekomme specifikke behov.

Sikkerhed og overholdelse

Vores produkter overholder høje kvalitets- og ydelsesstandarder, der sikrer en sikker og pålidelig køreoplevelse. LED-lysbjælker til lastbiler og LED-forlygter til 4x4 og rallybiler er specielt designet til krævende chauffører, der søger optimal synlighed på deres ture eller konkurrencer.

Tilbehør og installation

Vi leverer også monteringsbeslag til LED-lysbjælker og ekstra forlygter, samt lette at installere strømkabelbunter, udstyret med alle nødvendige komponenter. Disse tilbehør er velegnede til en bred vifte af køretøjer, hvilket sikrer en nem, stabil og holdbar installation.

Forpligtelse til kvalitet

Hos LedPerf er vi forpligtet til at levere produkter af høj kvalitet til overkommelige priser, med en kundetilfredshedsgaranti. Uanset om du søger belysningsløsninger til professionel eller personlig brug, har vi de produkter, der passer til dine behov.

^