LedPerf.com LED-belysning til biler og motorcykler

24H
Respons og
afsendelse


0kr.
Fra
800kr.

N°1

Officiel leder
fra 2007

550 000
udstyrede køretøjer100 %
sikker
Kundeanmeldelser 4.9/5
57632 Indsamlede udtalelser

Vakuum

Kun 800.00kr. tilbage før gratis forsendelse for: Danmark

Se kurv

Ekstra LED-forlygter og LED-arbejdslygter

Ekstra LED-forlygter og LED-arbejdslygter

Mere end 70 ekstra LED-forlygter, LED-spots og LED-arbejdslygter til din 4X4, Pick Up, motorcykel, ATV, SSV, lastbil, båd, traktor, ... Flere former og størrelser er tilgængelige: Firkantet, ovalt, rektangulært, rundt.

Vores ekstra LED-forlygter er udstyret med et ultra kraftigt hvidt lys og kan projicere en lysstråle med lang rækkevidde (spot) eller en bred nærlysstråle (flood).

Med 5 års garanti er vores LED-forlygter, LED-spotlights og LED-arbejdslygter fremstillet af højkvalitets CREE- eller EPISTAR-LED, der leverer op til 185 watt effekt og over 12.000 lumen.

Læs mere

Vælg den model, du ønsker, nedenfor, og lad os vejlede dig.

Ekstra LED-forlygter: en ægte udvikling af belysning til køretøjer

Indførelsen af ekstra LED-lys har markeret en revolution inden for køretøjsbelysning. Disse forlygter, der tilbyder overlegen lysstyrke og reduceret energiforbrug, har ændret den måde, chauffører opfatter og bliver opfattet på vejen. Designet til at supplere standardforlygter, kommer ekstra LED-lys i forskellige typer, hver især opfylder specifikke behov, lige fra professionelt arbejde til kørsel på eller off-road under vanskelige vejrforhold og/eller på ujævnt terræn.

LED arbejdslygter

LED arbejdslygter er afgørende i krævende sektorer som byggeri, landbrug og husdyrbrug. De leverer intens belysning, der er afgørende for at arbejde effektivt og sikkert i dårligt belyste eller natlige omgivelser. Deres robusthed gør dem modstandsdygtige over for barske forhold, og deres LED-teknologi garanterer en lang levetid og lavt energiforbrug, hvilket gør dem ideelle til lange arbejdstimer. Arbejdslygter bruges også i udendørs aktiviteter som camping, køretur eller jagt for eksempel. Du har forstået det. LED arbejdslygter er afgørende for en række køretøjer og byggemaskiner som gravemaskiner og bulldozere, landbrugsmaskiner som traktorer og mejetærskere, terrængående køretøjer som 4x4, ATV og UTV, samt til kommercielle lastbiler, både, redningskøretøjer...

Ekstra LED kørelys

De ekstra LED-kørelys supplerer nærlys eller fjernlys og forbedrer signifikant synligheden over lange afstande, især nyttige til natkørsel på dårligt oplyste veje. Disse forlygter projicerer en intens og koncentreret lysstråle, hvilket øger sikkerheden ved at gøre det lettere for chauffører at opdage forhindringer og potentielle farer, dermed forbedrer reaktionstiden ved behov. Ekstra LED-forlygter er perfekt egnet til en bred vifte af køretøjer som personbiler, motorcykler, lastbiler, SUV'er og terrængående køretøjer som 4x4 og pick-ups.

Ekstra LED Tågelygter

LED tågelygter er designet til at give bedre synlighed under ugunstige vejrforhold som tåge, regn, sne eller støv. Deres specielt designede lys trænger igennem disse vanskelige forhold, hvilket reducerer risikoen for ulykker ved at øge klarheden på vejen. Installationen af LED tågelygter passer perfekt til forskellige typer køretøjer, personbiler, motorcykler, 4x4, SUV og lastbiler. De bidrager signifikant til vejtrafiksikkerheden.

Ekstra LED Baklys

Ekstra LED baklys er en vigtig tilføjelse til manøvrering af køretøjer, især store køretøjer eller dem, der transporterer trailere. Disse lys giver øget synlighed bag køretøjet, hvilket gør bakmanøvrer sikrere. Deres lysstyrke og øjeblikkelige aktivering letter opdagelsen af forhindringer og personer, hvilket reducerer risikoen for ulykker under manøvrer.

Versatilitet og stil af ekstra LED-lys: meget mere end bare forlygter

Det er vigtigt at understrege mangfoldigheden og tilpasningsevnen af ekstra LED-lys. Tilgængelige i en bred vifte af former, størrelser og lysstyrker, tilbyder disse forlygter enestående tilpasningsevne til at opfylde de specifikke behov for hvert køretøj og hver chauffør. Brugerne har også valget mellem forskellige lysstrålekonfigurationer (bred, lang rækkevidde, kombineret), hvilket muliggør en optimeret brug afhængigt af kørselsforholdene og hver enkelts behov.

Mange modeller af ekstra LED-lys skelner sig med ekstra muligheder, såsom farvede positionslys (hvid, orange, rød), der beriger både køretøjets praktiske aspekt og design. Disse æstetiske tilføjelser transformerer køretøjernes udseende, hvilket giver dem et mere moderne og særpræget look. Faktisk er integrationen af disse ekstra LED-forlygter ikke begrænset til en simpel forbedring af synlighed eller sikkerhed; det bliver også en stil- og eleganceerklæring, der giver køretøjsejere mulighed for at tilpasse og forskønne deres maskiner i henhold til deres personlige smag.

Ekstra LED-lys er derfor meget mere end bare funktionelle forbedringer. De repræsenterer en fusion mellem ydeevne, sikkerhed, energieffektivitet og stil. Velegnet til en bred vifte af applikationer, fra professionelt arbejde til daglig kørsel under forskellige forhold, tilbyder de en forbedret og sikker køreoplevelse, samtidig med at de giver chauffører mulighed for at udtrykke deres individualitet gennem deres valg af lys. Med disse fremskridt positionerer ekstra LED-forlygter sig som uundværligt udstyr i verdenen af biler og moderne kørsel.

^