LedPerf.com LED-belysning til biler og motorcykler

24H
Respons og
afsendelse


0kr.
Fra
800kr.

N°1

Officiel leder
fra 2007

550 000
udstyrede køretøjer100 %
sikker
Kundeanmeldelser 4.9/5
56965 Indsamlede udtalelser

Vakuum

Kun 800.00kr. tilbage før gratis forsendelse for: Danmark

Se kurv

Betaling og forsendelse

Betalingsmetode

For kunder bosiddende i Frankrig er det muligt at betale med kreditkort, bankoverførsel, postanvisning, paypal-overførsel og v.me (via Visa).
For kunder, der ikke er bosiddende i Frankrig, er det muligt at betale med kreditkort, bankoverførsel, PayPal-overførsel og v.me (med Visa).

Leveringsmetode

For alle bestillinger til Frankrig er levering mulig med anbefalet levering, colissimo suivi uden underskrift, anbefalet colissimo, point relais (So Colissimo) og Fedex.
For bestillinger til lande i EU kan forsendelser foretages med sporet eksport eller colissimo international. I Belgien er det også muligt at få din bestilling leveret til et relæsted.
For bestillinger til andre regioner i verden er det muligt at sende forsendelser med international sporing eller international colissimo.

For ikke-registrerede forsendelser (sporet brev, colissimo uden underskrift, sporet eksport) er det computerstyrede sporingssystem autentisk. Ved anbefalet post er modtagerens underskrift autentisk.

Levering sker til den adresse, som kunden har angivet ved bestillingen. Det vil blive udført af postvæsenet eller af en transportør. Den kan først foretages, når bestillingen er blevet bekræftet af kunden, og betalingen er foretaget fuldt ud. De bankbetalingscentre, der måtte være involveret, skal derfor have givet deres forudgående godkendelse til betaling. I tilfælde af afslag fra de nævnte centre vil bestillingen automatisk blive annulleret.

Desuden forbeholder LedPerf sig ret til at afvise enhver bestilling fra en kunde, som der er en igangværende tvist med.

Forsendelsesomkostninger

- På Frankrigs fastlandsområde er portoen gratis for ordrer over 50 euro (inkl. moms). Herunder varierer prisen for transport mellem 2,90 euro og 9,90 euro afhængigt af ordrens vægt og volumen.

- For oversøiske territorier varierer prisen mellem 4,50E og 17,90E.

- For Den Europæiske Union og Schweiz varierer prisen mellem 4,90E og 19,90E.

For at få den nøjagtige pris for leveringen af din bestilling skal du blot foretage en simulering direkte på hjemmesiden ved at tilføje produkterne til din kurv.

Leveringstider

Hvis den bestilte vare er på lager, er forsendelsestiden 2 arbejdsdage.

I tilfælde af lagermangel er lageropfyldningstiden ca. 1 uge.

Leveringstiden begynder først at løbe fra datoen for betaling af bestillingen.

^