LedPerf.com LED-belysning til biler og motorcykler

24H
Respons og
afsendelse


0kr.
Fra
800kr.

N°1

Officiel leder
fra 2007

550 000
udstyrede køretøjer100 %
sikker
Kundeanmeldelser 4.9/5
57655 Indsamlede udtalelser

Vakuum

Kun 800.00kr. tilbage før gratis forsendelse for: Danmark

Se kurv

LED-bar - LED-ramper

LED-bar - LED-ramper

Mere end 40 LED-bar og LED-ramper til din 4x4, Pick Up, ATV, SSV, lastbil, traktor... Mange størrelser er tilgængelige fra 99 mm mini LED-bar til 1310 mm LED-rampe.

Vores LED-bar har ultrahvid hvid belysning med et valg af lang rækkevidde (spot), bred/nærhed (flood) eller kombinationsstråle og kan være lige eller buede/curved. Med 5 års garanti er vores LED-bar lavet af højkvalitets CREE- eller EPISTAR-LED, der leverer op til 300 watt og over 27.000 lumen.

Læs mere

Vælg den LED-bar, du ønsker, nedenfor, og lad os vejlede dig.

Effektivitet og ydeevne af LED-lysbjælker til 4x4 køretøjer, lastbiler og maskiner

LED-lysbjælker, også kaldet LED-rampelys, tilbyder en effektiv og højtydende belysningsløsning til en bred vifte af 12V og 24V køretøjer som 4x4, lastbiler, pick-ups, ATV'er, UTV'er, traktorer, rallybiler. Designet til at levere maksimal lysstyrke samtidig med at de har et lavt energiforbrug, overgår de traditionelle belysningssystemer som xenon eller halogen forlygter i form af lysstyrke og levetid.

Robusthed og holdbarhed af LED-lysbjælker

LED-lysbjælker er designet til at kombinere robusthed og enestående holdbarhed, de er udstyret med rustfri stålbeslag, et aluminiumshus og en ultra-resistent polycarbonat linse. Denne solide konstruktion gør dem modstandsdygtige over for barske forhold, vibrationer, stød samt ekstreme temperaturer, der varierer fra -40 °C til 85 °C. Derudover er de 100% vandtætte og har en høj beskyttelse mod støv, hvilket garanterer en lang levetid og pålidelighed. Alle disse egenskaber gør LED-lysbjælker til det ideelle belysningssystem til brug i de mest krævende miljøer og svære terræner.

Sikkerhed

Belysningen fra LED-lysbjælker afslører hver eneste detalje på vejen, som for eksempel vejens ujævnheder og skjulte kurver. De forbedrer derfor markant førernes sikkerhed ved at tilbyde bedre synlighed under forhold med lav belysning eller under natkørsel. Designet af LED-lysbjælker gør dem alsidige og perfekt tilpasset til kørsel på vej eller off-road.

Stil, design og tilpasningsevne af LED-lysbjælker

Udover at forbedre synligheden, tilføjer LED-lysbjælker også en bemærkelsesværdig æstetisk touch til køretøjer. Faktisk er disse LED-lysbjælker ikke kun begrænset til at forbedre synligheden, de transformerer også dit køretøjs ydre udseende, for eksempel, LED-lysbjælker med positionslys eller kørelys i hvid eller orange farve tilføjer en karakteristisk og elegant touch. For at passe perfekt til dit køretøj er et bredt udvalg af dimensioner tilgængelige.
Uanset om du vælger ultra-kompakte og tynde LED-lysbjælker med en enkelt række af LED'er, eller større modeller fra 50 cm til over 130 cm udstyret med en dobbelt række af LED-chips for maksimal effektivitet, er der en række muligheder for perfekt og nem integration på forskellige dele af dit køretøj, som grillen, nummerpladeholderen, kofangerne eller taget.

Hvordan vælger man sin LED-lysbjælke?

Når du vælger en LED-lysbjælke, skal flere kriterier tages i betragtning for at sikre en passende og effektiv belysning:

  • - Først og fremmest skal du overveje dit køretøjs specifikke model, hvad enten det er en 4x4, en lastbil, en ATV, en UTV, en traktor, en rallybil.
  • - Lysintensiteten og farven på belysningen er også vigtige faktorer, der gør det muligt at tilpasse udseendet og funktionaliteten af din belysning.
  • - Andre tekniske aspekter som spændingsforsyning i volt, effekt i watt, forbrug og strømstyrke spiller en afgørende rolle i LED-lysbjælkens ydeevne og effektivitet.
  • - Teknologien der anvendes, størrelsen, formen og de ekstra dimensioner af bjælken skal også tages i betragtning.
  • - Typen af lysstråle, især hvis du søger en specifik type langtrækkende (spot) belysning, eller bred (flood) belysning, eller endelig en kombination af begge (combo).
  • - Innovationer som buede LED-lysbjælker tilbyder også betydelige fordele i forhold til traditionelle lige modeller, herunder en bedre åbningsvinkel for belysningen og en mere harmonisk tilpasning til formen på din bil, 4x4, lastbil eller andet.
  • - Endelig inkluderer nogle LED-lysbjælker ekstra funktioner og kan bruges som nærlys eller fjernlys, for øget alsidighed.

Ved at tage hensyn til disse elementer, kan du vælge en LED-lysbjælke, der ikke kun opfylder dine belysningsbehov, men som også tilfører en meget moderne og karakteristisk stil til dit køretøj.

Sammenfattende tilbyder nutidens LED-rampelys til køretøjer en kombination af ydeevne, holdbarhed, sikkerhed og tilpasning, hvilket gør dem velegnede til en bred vifte af anvendelser og brugerpræferencer.

^